Απαλλαγείτε από τα σημάδια του δέρματος που σας προσθέτουν χρόνια με needling!



Χωρίς αμφιβολία όλοι κοιτάζουν μια γυναίκα με εκθαμβωτική και καθαρή επιδερμίδα. 
Αναρωτιέστε για ποιο λόγο δεν βλέπετε και εσείς τη δική σας επιδερμίδα  να λάμπει; 

Η Δώρα Κόννη, Σύμβουλος Ομορφιάς της SoYouCult, εξηγεί γιατί και μας φέρνει τα καλά νέα!


Μήπως είχατε σπυράκια στην εφηβεία; Αγαπούσατε τα καλοκαίρια στον ήλιο και ξεχνούσατε το αντηλιακό σας στην τσάντα θαλάσσης;

Δυστυχώς το δέρμα σας έχει «άριστη μνήμη» και η ζωντανή απόδειξη βρίσκεται στο πρόσωπό σας. Οι ουλές από ακμή, οι πανάδες, οι έντονες φακίδες και οι ρυτίδες σας κάνουν να δείχνετε ταλαιπωρημένες, κουρασμένες και μεγαλύτερες σε ηλικία. Ακόμα κι αν ακολουθείτε με συνέπεια μία ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας θα υπάρχουν σημάδια τα οποία παραμονεύουν όταν κοιτάζετε τον καθρέφτη σας, και βρίσκονται εκεί ακόμα και μετά από το πιο προσεγμένο μακιγιάζ.

Είναι οι ενοχλητικές εκείνες ατέλειες που χαλούν την εικόνα σας αλλά και την διάθεσή σας. 
Αυτές ακριβώς οι ατέλειες είναι που με το needling θα απαλύνουν αισθητά. Επιπρόσθετα το needling θα δώσει στο δέρμα σας μία μοναδική λάμψη και θα χαρίσει νέα επίπεδα φωτεινότητας στην ψυχολογία σας.

Με τη νέα τεχνολογία needling μπορείτε να απαλλαγείτε από τα σημάδια του δέρματος που σας προσθέτουν χρόνια, χρησιμοποιώντας το κολλαγόνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό σας.

https://www.facebook.com/soyoucult/?ref=ts&fref=ts#To needling είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό για να πραγματοποιήσει άμεση διαδερμία. Η συσκευή αυτή δημιουργεί μικρές οπές σε μέγεθος καρφίτσας κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει. Με την παραγωγή των ουσιών αυτών, που είναι βασικές για την υγεία της επιδερμίδας, επιτυγχάνεται η βελτίωση των μικροατελειών, η σύσφιξη δέρματος και η ανόρθωση του προσώπου. Η θεραπεία είναι μοναδική στο είδος της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος. Δεν θα πιστεύετε πώς κάτι τόσο μικρό μπορεί να επιφέρει μία τόσο θετική αλλαγή στην εμφάνιση του προσώπου σας και η διάρκεια των αποτελεσμάτων του θα σας εντυπωσιάσει! 

Διαβάστε ακόμα:

- SoYouCult: Η ομορφιά σε επιβραβεύει!!! 

- Cavitation RF, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.

- SoYouCult: Rejuvance - Η φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου

- Καθαρό και λαμπερό πρόσωπο - Πως θα το πετύχω;

- Ultra Sound – RF Therapy: Lifting χωρίς νυστέρι!

- Τα παχάκια επιμένουν παρά το γυμναστήριο και την εξαντλητική δίαιτα; Η Κρυολιπόλυση είναι εδώ για σας! 

- Κυτταρίτιδα: Λύση, η μεσοθεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.