Έτσι κόλλησαν τη βρετανική μετάλλαξη στην Κρήτη


Για τον τρόπο με τον οποίο προσβλήθηκε από τη βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού μίλησε το ζευγάρι ηλικιωμένων από την Κρήτη.
Πρόκειται για τη μετάλλαξη που, σε συνδυασμό με πλήρες άνοιγμα των σχολείων, σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες μπορεί να επαναφέρει στα 2.000 τα κρούσματα στην Ελλάδα κατά τον Μάρτιο.

Η βρετανική μετάλλαξη έχει ήδη «ταξιδέψει» σε 70 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Μια από τις περιοχές όπου καταγράφονται κρούσματα αυτής της μετάλλαξης είναι και η Κρήτη. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Ηράκλειο Κρήτης διαπιστώθηκε θετικό στο νέο στέλεχος του κορονοϊού και μίλησε στο zarpanews.gr για την εμπειρία του.

Έτσι κόλλησαν τη μετάλλαξη στην Κρήτη -Το ταξίδι στο Ντουμπάι

«Το παιδί μας είχε κάνει τρία τεστ στο Ντουμπάι, δεν υπήρχε υποψία ανησυχίας» ανέφεραν αρχικά οι ηλικιωμένοι, που νοσηλεύονται στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.

«Είναι 15 μέρες τώρα που σμίξαμε με την κόρη μας, η οποία βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε χάλια, η κατάσταση μας είναι τραγική» σημείωσαν.

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού, όπως αναφέρει ο πατέρας στο zarpanews, επέστρεψε από το Ντουμπάι, όπου είχε ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους και συνάντησε τους γονείς της αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τρία τεστ κορονοϊού. Οι δυο ηλικιωμένοι έχουν ακόμα πολύ έντονα συμπτώματα και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα πάρουν εξιτήριο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.