Θετική στον κορονοϊό και η 2χρονη κόρη της 30χρονης εγκύου από το Βόλο

Θετική στον κορονοϊό είναι μία 30χρονη Βολιώτισσα, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η 30χρονη που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε πυρετό πριν 4 ημέρες κι επειδή επέμενε, μετέβη σε ιδιωτική κλινική του Βόλου όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού. Τα αποτελέσματα του τεστ βγήκαν χθες και έδειξαν ότι είναι θετική στον ιό.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και παραμένει νοσηλευόμενη, σε καλή κατάσταση.

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η 2χρονη κόρη της.

Η 30χρονη έγκυος στον Βόλο είχε έρθει σε επαφή με δύο άτομα που είχαν επιστρέψει πρόσφατα από τη Γερμανία. Το φιλικό αυτό ζευγάρι διαπιστώθηκε ότι είχε κορονοϊό.

Σύμφωνα με το magnesianews, αρνητικά είναι τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της 30χρονης, ο οποίος έχει επίσης βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Σημειώνεται ότι οι γονείς του συζύγου της 30χρονης είναι εκπαιδευτικοί σε δημοτικά σχολεία. Ο Δήμος Βόλου προχώρησε στο κλείσιμο των σχολικών κτιρίων, προχωρώντας σε απολύμανση.

Ο πατέρας της 30χρονης που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν έχει υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ. Η μητέρα της που βρίσκεται στην Αθήνα, υποβλήθηκε κατόπιν παρέμβασης του ΕΟΔΥ σε τεστ σε κλινική.

NEWSROOM themaygeias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.