Άρχισαν τα προβλήματα στην πλατφόρμα του emvolio.gov.gr


Με προβλήματα ξεκίνησε η πρεμιέρα της πλατφόρμας emvolio.gov.gr για τους εμβολιασμούς του κορονοϊού, καθώς λίγη ώρα μετά την ενεργοποίηση της ψηφιακής διαδικασίας, εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να εγγραφούν για να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους είδαν «error» στους υπολογιστές τους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το  ethnos.gr, τα προβλήματα άρχισαν να εντοπίζονται λίγο μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας, που έγινε μετά την ολοκλήρωση της επίσημης παρουσίασης από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Πολλοί πολίτες που μπήκαν στην πλατφόρμα με τους κωδικούς του taxisnet και εφόσον κατόρθωσαν να λάβουν το πράσινο φως ότι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου για να κάνουν άμεσα το εμβόλιο (άνω των 85 ετών), δεν κατάφεραν να κλείσουν ραντεβού. Η ένδειξη που εμφανίζεται είναι «σφάλμα» ενώ όσοι επιχείρησαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr να ξαναεισαχθούν, έπεφταν και πάλι σε «τοίχο» και σε ψηφιακό σφάλμα.

Δείτε παρακάτω τις δύο εικόνες από συμπολίτη μας που πήρε έγκριση εμβολιασμού αλλά δεν έκλεισε ραντεβού λόγω των προβλημάτων:
platforma.jpg

Να σημειωθεί ότι ο εμβολιασμός των πολτών άνω των 85 ετών σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας θα ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.