Κρήτη: Κορονοπάρτι στο Ρέθυμνο με πάνω από 200 άτομα!


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ρεθυμνιώτικα Νέα, σε ορεινό χωριό του νομού Ρεθύμνου την περασμένη Κυριακή έγινε κοινωνική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα και μάλιστα με την παρουσία πολύ γνωστής καλλιτέχνιδας! Και όλα αυτά ενώ ο νομός βράζει από κρούσματα κορονοϊού.
Η εκδήλωση έγινε νύχτα σε γνωστό χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, και αυτό που σοκάρει πιο πολύ είναι ότι όλα έγιναν αντιληπτά από αστυνομικούς, οι οποίοι όμως λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους και για να μην σημειωθούν έκτροπα δεν παρενέβησαν.

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν αποδεικτικό υλικό και συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι διοργανωτές, σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, ασκήθηκε δίωξη εις βάρος τους για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Παράλληλα τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Το ερώτημα είναι τι έγινε με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι βρέθηκαν σε εκδήλωση σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία ο νομός Ρεθύμνου από τις 13 Φεβρουαρίου έχει τεθεί σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (στο κόκκινο), εξαιτίας της σοβαρής διασποράς του νέου κορονοϊού.


πηγή: Rethnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.