Βόλος: Νέες καταγγελίες για τον γιατρό που μοιράζει «συνταγές» με ασπιρίνες κατά του κορονοϊού


Η «αγωγή του κορονοϊού», όπως την ονόμαζε o γιατρός στον Βόλο, δινόταν σε χειρόγραφα χαρτιά και ήταν ένα κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης.
Ο γιατρός που έχει βγει σε διαθεσιμότητα, φέρεται να πλησίαζε ανεμβολιάστους μέσα από τους κόλπους της εκκλησίας και τους υπόσχονταν ότι θα γίνουν καλά στο σπίτι, λέγοντας μάλιστα ότι αν πάνε στο νοσοκομείο θα πεθάνουν.

Ο παθολόγος που βρέθηκε ανάμεσα σε ιερείς να κάνει ενημέρωση για τον κορονοϊό, δηλώνει προσωπικός γιατρός του Οσίου Εφραίμ και του Οσίου Ιακώβου.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, δίπλα από τον γιατρό ένας ιερέας, καταφέρεται κατά του εμβολίου, ενώ στην ίδια εκδήλωση και ο γιατρός είπε τις δικές του απόψεις κατά του εμβολίου, προτρέποντας τον κόσμο να δοκιμάσει την φαρμακευτική αγωγή που συστήνει αντί του εμβολίου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας κάλεσε σε απολογία τον γιατρό, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε στο MEGA ότι δεν έχει κληθεί από τον ιατρικό σύλλογο και δεν είναι η δική του η χειρόγραφη συνταγή.
Τι υποστηρίζει ο γιατρός

«Η “αγωγή του κορονοϊού" δεν είναι δικιά μου. Δεν ξέρω γιατί είναι γραμμένο το τηλέφωνο μου στο χαρτί. Δεν έχω καμία σχέση. Ούτε με έχει καλέσει ο ιατρικός σύλλογος» υποστήριξε.

Ωστόσο πάνω στην χειρόγραφη συνταγή αναφέρεται το τηλέφωνο του, ενώ το κοκτέιλ φαρμάκων που αναγράφεται είναι το ίδιο με αυτό που προτείνει στις ομιλίες του.

Ο γιατρός δρούσε ανεξέλεγκτα όλους αυτούς μήνες, με δεκάδες ασθενείς να έχουν παρουσιαστεί με βαρύτατα συμπτώματα στο νοσοκομείο του Βόλου κρατώντας την ίδια χειρόγραφη συνταγή, «αγωγή του κορονοϊού», με κάποιους από αυτούς να αφήνουν την τελευταία τους πνοή.

Η πρώτη επώνυμη καταγγελία σε βάρος Βολιώτη ιδιώτη γιατρού με αφορμή τον θάνατο ασθενούς από κορονοϊό, κατατέθηκε χθες επώνυμα στον Ιατρικό Σύλλογο στη Μαγνησία.

Μετά την καταγγελία στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» που έκανε Βολιώτης που έχασε τη σύζυγό του από κορονοϊό, ο 63χρονος χθες κατέθεσε αναφορά – καταγγελία στον επιστημονικό φορέα ζητώντας να διερευνηθεί η δράση του συγκεκριμένου ιδιώτη γιατρού.

Ο επαγγελματίας καταγγέλλει ότι με βάση τη θεραπεία που συνέστησε και τις οδηγίες του συγκεκριμένου γιατρού, ουσιαστικά η σύζυγός του οδηγήθηκε καθυστερημένα για νοσηλεία στο νοσοκομείο και τελικά κατέληξε από τον φονικό ιό στα 60 τους χρόνια.

Με την επώνυμη καταγγελία στα χέρια του πλέον ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καλέσει σε ακρόαση τον συγκεκριμένο γιατρό, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Πρόκειται για ιδιώτη γιατρό που τις τελευταίες εβδομάδες φέρεται να «πρωταγωνιστεί» σε σειρά από ανεκδιήγητες επιστημονικά μεθόδους, οι οποίες «έστειλαν» στο νοσοκομείο σε ημιθανή κατάσταση αρκετούς ασθενείς με κορονοϊό, ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για την αντιεπιστημονική του δράση, ενώ επίσης σε βάρος του έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Οι συνταγές με τα φάρμακα που έχει συστήσει σε ασθενείς που κουράριζε, αντί να βοηθήσουν, τους οδήγησαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο… όπως λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί, έχοντας γίνει «μάρτυρες» ανθρώπων που μεταφέρθηκαν στα Επείγοντα με κατεστραμμένο αναπνευστικό σύστημα, οξυγόνο στα… τάρταρα και με επιπλοκές που δύσκολα αντιμετωπίζονται, ειδικά όταν ο ασθενής φτάσει καθυστερημένα για παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μεταξύ άλλων ο 63χρονος σύζυγος της θανούσης στην αναφορά του επισημαίνει ότι η θεραπεία με τα φάρμακα που υπέδειξε ο γιατρός δεν βοήθησε. Την ίδια στιγμή επέμενε ότι θα πρέπει να παραμένουν σπίτι και πως θα γίνουν καλά με τη δική του αγωγή.

«Μας είπε ότι είναι σε διαθεσιμότητα, γιατί δεν έχει εμβολιαστεί και μετά αφού έγραψε τα φάρμακά μας είπε ότι θα βρει έναν δικό του γιατρό για να τα συνταγογραφήσει. Ακόμη μας ενημέρωσε ότι έχει έναν γνωστό στη Θεσσαλονίκη στον οποίο θα μεσολαβήσει ο ίδιος για να εφοδιαστούμε με φιάλες οξυγόνου σε τιμή λογική. Για την οξυγονοθεραπεία μας έστειλε να πάρουμε φιάλες από άλλο σπίτι ασθενούς» συνεχίζει στην αναφορά του ο 63χρονος. Ακόμη υπογραμμίζει ότι τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος μεταφέρθηκαν στο Αχιλλοπούλειο εσπευσμένα με πολύ σοβαρά συμπτώματα, μολονότι ο γιατρός τους απέτρεπε λέγοντας ότι «εάν πάτε στο νοσοκομείο, θα φύγετε πεθαμένοι από εκεί».

 

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.