Αγωνία για τον 24χρονο ράπερ - Κανένα σημάδι ζωής


Εξακολουθεί να αγνοείται ο 24χρονος ράπερ Lamanif, για τον οποίο εκδόθηκε SILVER ALERT την Τετάρτη.
Ο 24χρονος μουσικός Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός με το ψευδώνυμο Lamanif, εξαφανίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2021 από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Η εξαφάνισή του ράπερ δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του, εκφράζοντας την βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς, όπως υποστήριζε, είχε πέσει θύμα εκβιασμού.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral στο Instagram, καθώς το κοινοποίησαν γνωστοί instagrammers-influencers και προωθήθηκε σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

SILVER ALERT

«Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι. Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.