Καταγγελία για το Νοσοκομείο Αγρινίου: Έγκυος γιατρός εφημερεύει επί 24 ώρες. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης


Μια σοβαρότατη καταγγελία έρχεται στο «φως» από το karvasaras.gr. Μια έγκυος γιατρός στο Νοσοκομείο του Αγρίνιου έχει αναγκαστεί να εφημερεύει επί τουλάχιστον 24 ώρες, καθώς φαίνεται πως δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης.

Μάρτυρας καταγγέλλει ότι η έγκυος παθολόγος εφημερεύει εδώ και τουλάχιστον 24 ώρες στα επείγοντα περιστατικά του νοσηλευτικού ιδρύματος και ότι παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί αντικαταστάτης ώστε να ξεκουραστεί, δεν μπορεί να βρεθεί ιατρός, σύμφωνα με το karvasaras.gr.

Ειδικότερα, πολίτης που επικοινώνησε με το παραπάνω μέσο κατήγγειλε ότι δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης και ότι εκφράζεται ανησυχία ακόμη και από τους ασθενείς. Καταλήγοντας εξέφρασε την απορία αν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου έχει ενημερωθεί για την υπόθεση.

Η εν λόγω περίπτωση υπογραμμίζει το πρόβλημα της υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο του Αγρινίου και όχι μόνο. Κάτι το οποίο επιβαρύνει σημαντικά τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα, ενδεχομένως, να μην παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.