Επική ανακοίνωση γιατρών: «Δεν μπορούμε να εξετάσουμε λόγω... συρρίκνωσης π...»!


Το βραβείο της πιο επικής ανακοίνωσης που έχει θυροκολληθεί ποτέ σε πολυκατοικία, διεκδικεί αυτή από το Παλαιό Φάληρο, η οποία έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.
Κατά καιρούς γίνονται viral διάφορες ανακοινώσεις που βγαίνουν σε πολυκατοικίες, σχετικά με διάφορα θέματα που προκύπτουν, όπως είναι η θέρμανση, το ρεύμα και τα κοινόχρηστα και άλλα.

Ελάχιστες όμως μπορούν να πλησιάσουν αυτή στο Παλαιό Φάληρο στις αρχές Δεκεμβρίου και έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες.

Η συγκεκριμένη είναι γραμμένη από δύο γιατρούς, οι οποίοι λόγω του χρέους που υπάρχει για το φυσικό αέριο, δεν έχουν θέρμανση στο ιατρείο τους, με αποτέλεσμα ο ένας που ασχολείται με την ουρολογία των ανδρών, να μην μπορεί να τους εξετάσει λόγω συρρίκνωσης του πέους των πελατών του.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε εάν η επική αυτή ανακοίνωση ήταν αρκετή για να πείσει τους υπόλοιπους ενοίκους να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους


Δείτε την εκπληκτική ανακοίνωση:

"Αγαπητοί ένοικοι,

Θερμή παράκληση όπως τακτοποιήσετε τις οικονομικές οφειλές προς το φυσικό αέριο, έτσι ώστε να έχουμε ξανά θέρμανση στην πολυκατοικία.

Κρίνεται επιβεβλημένη η άμεση τακτοποίηση των οφειλών, γιατί καθίσταται πραγματικά αδύνατη η κλινική εξέταση των ανδρών λόγω συρρίκνωσης του πέους λόγω ψύχους.

Υ.Γ Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε πάντα στην διάθεσή σας. Καλές γιορτές."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.