Μεγάλος συνωστισμός στην υπηρεσία ασύλου στην Κατεχάκη - Σύψας: Κακή εικόνα ο μεγάλος συνωστισμός, ένας μπορεί να κολλήσει 100

Αρκετοί μετανάστες και πρόσφυγες φορούσαν μάσκα ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Να παρέμβει άμεσα η πολιτεία τόσο σήμερα όσο και για να μη συμβεί ξανά στο μέλλον τέτοιος συνωστισμός, ζήτησε ο καθηγητής κ. Σύψας.

Το αδιαχώρητο επικρατούσε λίγο πριν τις 7.30 το πρωί της Τετάρτης στην υπηρεσία Ασύλου και Μετανάστευσης στην Κατεχάκη.

Δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες συγκεντρώθηκαν εν μέσω πανδημίας κορονοϊού για να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές.

Αρκετοί μετανάστες και πρόσφυγες φορούσαν μάσκα ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να βάλουν μια τάξη.

Σύψας: Κακή εικόνα, ένας μπορεί να κολλήσει 100«Στην εικόνα που βλέπω μπορεί να κολλήσει και εκατό σήμερα ένας άνθρωπος», σχολίασε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και έβλεπε ζωντανά την εικόνα από την Υπηρεσία Ασύλου.

Είπε επίσης ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες ζουν μέσα σε δομές που σημαίνει ότι ο κίνδυνος να είναι κάποιος μολυσμένος είναι μεγαλύτερη. Τόνισε ότι πρέπει να παρέμβει η πολιτεία άμεσα τόσο σήμερα όσο και για να μην συμβεί στο μέλλον.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.