«Χειρουργός του Ευαγγελισμού σύστησε τον ψευτογιατρό στον πατέρα μου». Νέες αποκαλύψεις στη δίκη


Γιατρός του «Ευαγγελισμού» και πιο συγκεκριμένα χειρουργός συνέστησε τον ψευτογιατρό σε καρκινοπαθή, όπως κατέθεσε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ο γιος του ασθενούς. Ο μάρτυρας κατέθεσε πως ο πατέρας του είχε καρκίνο στον πνεύμονα και έκανε χημειοθεραπείες τις οποίες σταμάτησε για να ακολουθήσει τις εναλλακτικές θεραπείες που του συνιστούσε ο Κόντος.

Η κατάθεση του μάρτυρα

«Το 2013, ο πατέρας μου είχε καρκίνο στον πνεύμονα, αφαίρεσε έναν πνεύμονα και μετά έκανε χημειοθεραπείες μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014. Ένας χειρουργός του Ευαγγελισμού του σύστησε τον κατηγορούμενο. Ενώ έκανε χημειοθεραπείες, κάποια στιγμή τις σταμάτησε. Λίγες του είχαν μείνει. Ο πατέρας μου είχε μία κατιούσα πορεία», σημείωσε ο μάρτυρας, ο οποίος ανέφερε ότι η υγεία του ασθενούς πατέρα του ήταν ήδη επιβαρυμένη όταν γνώρισε τον αποκαλούμενο «ψευτογιατρό».

«Τον γνώρισε όταν ήταν σε οριακή κατάσταση, είχε πάρει την κατιούσα, ήταν με ένα πνεύμονα και έπαιρνε και οξυγόνο. Όταν γνώρισε τον κατηγορούμενο, είχε γίνει μετάσταση στον άλλον πνεύμονα. Μας είπαν ότι είχε έξι μήνες, ένα χρόνο ζωής. Τότε γνώρισε τον dr Kontos, ο οποίος του χορήγησε σκευάσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιερία: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έβαλαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη!


«Πήγαμε πέντε φορές στο Κορωπί. Τις τέσσερις του έδωσε ένα μπουκαλάκι με σκεύασμα δεν ξέρω τι ήταν. Του είπα "πιστεύεις αυτά τα πράγματα;" Ήταν όμως ένας άνθρωπος, που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, το οριακό και αποφάσισε να σταματήσει τις χημειοθεραπείες και πιάστηκε από τον κατηγορούμενο. Μας έλεγε ότι "θα πάρω αυτό το σκεύασμα» και πως «είναι πολύ καλός ο γιατρός"».

«Είχε ένα γιατρό από το χωριό που του έλεγε «μην πιάνεσαι με κουταμάρες και κάνεις βλακείες». Ωστόσο, ο πατέρας συνέχιζε τη φθίνουσα πορεία του. Όταν τελικά δεν έβλεπε καλυτέρευση και κατάλαβε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα, γύρισε και μου είπε «παιδί μου έχεις δίκιο». Τον Μάρτιο του 2016, απεβίωσε». Η πολύκροτη δίκη του ψευτογιατρού θα συνεχιστεί στις 14 Δεκεμβρίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.