Παίχτης της ΑΕΚ υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στην εντατική!


Έμφραγμα υπέστη ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ολεγκ Νταντσένκο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ζόρια Λουγκάνσκ. Ο 28χρονος παίκτης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη το καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προπόνηση και νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για τριπλή ανακοπή, επισημαίνοντας την σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις του στην προπόνηση της Ζόρια, όπου αγωνίζεται ως δανεικός απ' την Ένωση. Ο γιατρός της ομάδας έσπευσε άμεσα κοντά του κάνοντας χρήση απινιδωτή. Ο παίκτης διακομίσθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Τουρκίας, όπου προετοιμάζεται η Ζόρια, και πλέον βρίσκεται στην εντατική.

Η μοίρα παίζει για δεύτερη φορά άσχημο παιχνίδι στον Ουκρανό αμυντικό καθώς πριν από έναν χρόνο βίωσε μια τραγωδία. Στις 14 Ιανουαρίου 2022, την ημέρα που αποχώρησε από την ΑΕΚ ως δανεικός για τη Ζόρια, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η σύζυγός του λίγο έξω από την Οδησσό. Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό και συγκρούστηκε σφοδρά με άλλο όχημα, βγαίνοντας εκτός πορείας. Λίγο πριν, η σύζυγος του Ουκρανού άσου, τον είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου προκειμένου να μεταβεί στο Ζαπορίζιε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Κατά την επιστροφή της συνέβη το μοιραίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.