Χαρδαλιάς: Αν η πρώτη φάση φάνταζε δύσκολη, η επόμενη είναι εξαιρετικά πιο κρίσιμη

Στην σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων αναφέρθηκε σήμερα Τρίτη 28/4, κατά την παρουσίαση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
"Η νόσος, ο ιός είναι ανάμεσά μας έτοιμος να εξαπλωθεί εκμεταλλευόμενος κάθε λάθος μας. Μέχρι σήμερα και μέχρι τις 4 Μαΐου ο στόχος μας, το μεγάλο καθημερινό στοίχημα είναι και παραμένει ένα. Μένουμε σπίτι και αποφεύγουμε κάθε περιττή μετακίνηση. Γι αυτό πετύχαμε μέχρι και αυτή τη στιγμή το σπάσιμο της αλυσίδας" τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε :

"Ο κρατικός μηχανισμός προστάτευσε τους πολλούς από την ανευθυνότητα των λίγων. Και σήμερα, είμαστε λίγα εικοσιτετράωρα από το να περάσουμε στην επόμενη φάση. Κι αν η πρώτη φάση φάνταζε δύσκολη, η επόμενη είναι εξαιρετικά πιο κρίσιμη στη διαχείριση. Τηρούμε όλοι τους κανόνες προστασίας που επιβάλλονται. Κινούμαστε όπου επιτρέπεται, αλλά με τους όρους που επιβάλλονται, ενώ οι επιχειρήσεις τηρούν τους κανόνες ασφαλείας. Εφόσον τηρηθούν όλα κανονικά, θα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο βήμα. Όσο πιο χαλαρά ή ανεύθυνα επιχειρήσουν κάποιοι να τα ξεπεράσουν, τόσο πιο κοντά θα είμαστε να πατήσουμε φρένο, ακόμα και να ξαναγυρίσουμε στα μέτρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.