Μύκονος: Εντοπίστηκαν 6 κρούσματα κορονοϊού σε πασίγνωστο ξενοδοχείο. Σαρωτικοί έλεγχοι

Μυστικές, καταδρομικές επιχειρήσεις τις τελευταίες δέκα ημέρες στη Μύκονο πραγματοποιούν μικτά κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του ΕΟΔΥ και της αστυνομίας.

Σε μια από αυτές τις επιχειρήσεις, σε πασίγνωστο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μυκόνου, για το οποίο υπήρχαν καταγγελίες για κρούσματα κορονοϊού που τα έκρυβαν, έγιναν 200 τεστ και εντοπίστηκαν έξι κρούσματα, 3 στο προσωπικό του ξενοδοχείου και 3 σε ενοίκους.

Στο μεταξύ, σήμερα στο νησί έγιναν έλεγχοι στο προσωπικό δύο δημοφιλή μπαρ - ρέστοραντ και αναμένονται τα αποτελέσματα. Πάντως, σύμφωνα με τα κλιμάκια, δε διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Παράλληλα, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν σαρωτικά τεστ για κορονοϊό στους ταξιδιώτες 55 πτήσεων εσωτερικού και συγκεκριμένα από Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Τέλος, γυναίκα που εργαζόταν σε ξενοδοχείο σε κυκλαδίτικο νησί βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα. Ωστόσο, όταν οι αρχές την αναζήτησαν για να διαπιστώσουν αν τηρεί τα μέτρα, δεν την έβρισκαν και τελικά την εντόπισαν στην Αθήνα, όπου εργαζόταν ως γυμνάστρια σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων.


Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.