Ο Τσιόδρας εισηγείται στον Μητσοτάκη το σχέδιο της επόμενης μέρας - σχολεία και τεστ ανίχνευσης στο επίκεντρο

Σχολεία και τεστ ανίχνευσης του ιού στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή της επιστημονικής Επιτροπής και των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών. Το σχέδιο της επόμενης μέρας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την σταδιακή άρση των περιορισμών έχει ξεκινήσει και σήμερα, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις κατά την τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή της επιστημονικής Επιτροπής και των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών. Κατά την τηλεδιάσκεψη, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα επιστημονικά δεδομένα, στη βάση των οποίων, θα “χτιστεί” και το σχέδιο της επόμενης μέρας της πανδημίας.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης, όπως είπε και χθες ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, θα βρεθούν -μεταξύ άλλων- τα κρίσιμα θέματα της επόμενης μέρας, όπως η ασφαλής επιστροφή στις δουλειές μας, η επαναλειτουργία των σχολείων και η επέκταση των τεστ στον ευρύτερο πληθυσμό.

“Τα επιστημονικά εργαλεία που διαθέτουν οι επιστήμονες θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στην επόμενη μέρα”, είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αιχμή του προβληματισμού των επιστημόνων βρίσκονται δύο ζητήματα, η επαναλειτουργία των σχολείων και τα τεστ ανίχνευσης του ιού στον ευρύτερο πληθυσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.