covid19.gov.gr : Όλες οι χρηστικές πληροφορίες για τον νέο κορoνοϊό σε μια πλατφόρμα!

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον η πλατφόρμα covid19.gov.gr, η οποία αποτελεί την κεντρική διαδικτυακή πύλη της κυβέρνησης με όλες τις χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τον νέο κορονοϊό.
Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, το covid19.gov.gr αποτελεί πλέον τον κεντρικό κόμβο πληροφόρησης της κυβέρνησης για όλες τις πολιτικές, για όλες τις δράσεις των Υπουργείων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

"Θα ήθελα επίσης να σας πληροφορήσω για μια πρωτοβουλία που προάγει την πρόσβαση στην πληροφόρηση. Το Covid19.gov.gr αποτελεί πλέον τον κεντρικό κόμβο πληροφόρησης της κυβέρνησης για όλες τις πολιτικές, για όλες τις δράσεις των Υπουργείων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
Εκεί θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα μέτρα των Υπουργείων, ερωταπαντήσεις που παρέχουν εξηγήσεις για κάθε βασική πολιτική.
Στατιστική απεικόνιση του κρουσμάτων, απαντήσεις σε ερωτήσεις πολιτών και αυτή η υπηρεσία θα προστεθεί τις επόμενες ημέρες. "


"Το covid19.gov.gr αποτελεί πρωτοβουλία της Προεδρίας της Κυβέρνησης σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία. Στην πλατφόρμα αυτή οι πολίτες μπορούν να αναζητούν πληροφορίες, πολιτικές και δράσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού" έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.