Τσιόδρας: Εκτός και σήμερα από την ενημέρωση για τον κορονοϊό

Για άλλη μια φορά ο γνωστός λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής των ειδικών, Σωτήρης Τσιόδρας, θα είναι εκτός της προγραμματισμένης ενημέρωσης για τον κορονοϊό, που θα γίνει στο Υπουργείο Υγείας.

Σήμερα στη θέση του αναμένεται να είναι ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα αυστηρότερα μέτρα της κυβέρνησης για την Αττική. Όπως σε κάθε ενημέρωση, παρών θα είναι και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντήσει σε ζητήματα που αφορούν στα νοσοκομεία.

Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που ήθελαν σήμερα την παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση των ιατρικών συντακτών για τον κορονοϊό, προκειμένου να αλλάξει το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε από τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, με το ζήτημα των μασκών γίγας στα σχολεία. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, επικράτησε συναγερμός στην κυβέρνηση από το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι που έκαναν το λάθος και μοίρασαν ακατάλληλες μάσκες στα παιδιά. Παρ' αυτά ο γνωστός λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, απέφυγε για άλλη μία μέρα να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεδομένου του ότι έχει επιλέξει να τηρήσει αποστάσεις, κυρίως επειδή είναι δυσαρεστημένος για τις διάφορες κοινωνικές αντιδράσεις που υπάρχουν ως προς τη λήψη μέτρων απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.