Βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα…


Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του Αλέξανδρου Αλεξανδράκη που είχε χαθεί την 23/10/2020.
Ο 82χρονος, είχε εξαφανισθεί την 23/10/2020, από το σπίτι του στα Χανιά, Κρήτης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η 79χρονη σύντροφός του, βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 25/10/2020 στραγγαλισμένη στο σπίτι στο οποίο συζούσαν, στο Πασακάκι Χανίων…

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT το απόγευμα της 26/10/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός.

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Συναγερμού, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του.

Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίσθηκε, δυστυχώς, νεκρός σε άλλο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, κοντά στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η σύντροφός του.

Οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον 82χρονο μπήκαν στο σπίτι και τον βρήκαν νεκρό και τοποθετημένο μέσα σε μια βαλίτσα…

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.