Εμβόλιο: Γιατί ο Σωτήρης Τσιόδρας χτύπησε… ξύλο και είπε «δεν φοβάμαι»


Η μεγάλη ημέρα έφτασε και οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στην Ελλάδα ξεκίνησαν με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα να κλέβει την παράσταση. Ο κ. Τσιόδρας όταν έκατσε στην καρέκλα για να κάνει το εμβόλιο απάντησε σε ερώτηση για το αν φοβάται: «Αν φοβάμαι; Όχι βέβαια», ενώ όση ώρα η νοσηλεύτρια ετοίμαζε το εμβόλιο αναφέρθηκε στα εμβόλια που έχει κάνει.

«Κάθε χρόνο εμβολιάζομαι με το εμβόλιο της γρίπης και δεν θυμάμαι πόσα χρόνια το κάνω». Έχει επίσης κάνει, όπως είπε, τετάνου, πολιομυελίτιδας και σε ερώτηση για τον ιό Έμπολα απάντησε «δεν το έχω κάνει ακόμη» και εκείνη την στιγμή χτύπησε… ξύλο, χτυπώντας το μπράτσο της καρέκλας που καθόταν.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις τελείωσε η διαδικασία είπε πάντως: «Αυτό ήταν, ούτε που το κατάλαβα». Στις δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε πολύ καιρό. Κάθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένας πολίτης της Ε.Ε και του Ηνωμένου Βασιλείου και με το εμβόλιο περιμένουμε αυτό να σταματήσει. Για το εμβόλιο ίσχυσαν και ισχύουν όλες οι προδιαγραφές που ισχύουν για όλα τα εμβόλια».

«Δεν ήρθε το τέλος ακόμα. Το τέλος θα έρθει σταδιακά. Πρέπει να μείνουμε προσεκτικοί», ήταν το μήνυμα του λοιμωξιολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.