Ανησυχία στη Μύκονο, κρούσμα κορονοϊού σε προσωπικό beach bar

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλαν οι υπεύθυνοι του «Alemagou», στη Μύκονο «το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».


Στην ίδια ανακοίνωση, που αναρτήθηκε και στη σελίδα της επιχείρησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται ότι πρόκειται για υπάλληλο γραφείου. Μετά το θετικό κρούσμα, θα κάνει τεστ όλο το προσωπικό ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα γίνει και απολύμανση του χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος.

Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».

                                 

Το κρούσμα έχει σημάνει συναγερμό στις υγειονομικές αρχές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει την διαδικασία της ιχνηλάτησης. Η ασθενής, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX ενώ οι ίδια αναφέρει ότι τις προσεχείς ώρες ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας της, θα κριθεί αν είναι απαραίτητο να μεταφερθεί σε κάποιο από τα 
νοσοκομεία αναφοράς στην Αθήνα.

Newsroom themaygeias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.