Κατέληξε 55χρονος γυναικολόγος του νοσοκομείου Γιαννιτσών


Ένας 55χρονος γυναικολόγος του νοσοκομείου Γιαννιτσών κατέληξε την Παρασκευή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, από επιπλοκές της νόσου Covid-19, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο.
«Την Παρασκευή το απόγευμα πέθανε ακόμη ένας συνάδελφος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Γυναικολόγος του νοσοκομείου που η κλινική του είχε μεγάλη διασπορά του ιού, 55 ετών πατέρας ενός παιδιού χωρίς υποκείμενα νοσήματα», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος.

«Αν και αυτό πια με τα υποκείμενα νοσήματα παράγινε. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει απώλειες ανθρώπων που ζούσαν μια φυσιολογική ζωή. Διέμεινε Θεσσαλονίκη, νόσησε και νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Τις τελευταίες ημέρες επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του και νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ του Ιπποκρατείου», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.



«Συλλυπητήρια σε οικείους και συναδέλφους»

«Στο Νοσοκομείο της Έδεσσας πέθανε και ένας ιδιώτης παιδίατρος μαζί με τη σύζυγό του, διασωληνωμένοι. Στο νοσοκομείο της Έδεσσας υπάρχει ΜΕΘ 3 κλινών γεμάτη και νοσηλεύονται και 5 διασωληνωμένοι σε θαλάμους και αυτοσχέδιες ΜΕΘ. Κρίμα κάθε ημέρα θλιβερές ειδήσεις», καταλήγει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.